PassiveWeek Personal

personal_with_who Εδώ και πολλούς μήνες λαμβάνω καθημερινά μηνύματα στα οποία μου ζητάτε να σας βοηθήσω προσωπικά, να ξεκινήσετε την δική σας πηγή παθητικού εισοδήματος. Και έχω όλη την καλή διάθεση, αλλά δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να το κάνω για όλους προσωπικά. Και για να είμαι ειλικρινής, μέσα από μερικά μηνύματα είναι δύσκολο να ξεδιαλύνω ποιοι από εσάς έχετε πραγματικά την θέληση να κάνετε τα βήματα που απαιτούνται. Θα κάνω λοιπόν το εξής. Θα βοηθήσω προσωπικά μόνο μερικούς από εσάς. Αυτούς που έχουν την θέληση και θέλουν να προσπαθήσουν περισσότερο από όλους τους άλλους.

Προσοχή! Η υπηρεσία αυτή θα ανοίξει για ελάχιστα και μετά θα κλείσει για πάντα (το πιθανότερο). Οπότε, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει, μην την χάσεις! Όπως θα παρατηρήσετε δεν υπάρχει πουθενά link στο blog μου που να οδηγεί στην σελίδα αυτή. Και αυτό γιατί δεν είναι κάτι που κάνω για όλους. Είναι μια υπηρεσία που θα προσφέρω σε μια χούφτα φίλους που έλαβαν το email μου και ΤΕΛΟΣ.

Και πλέον σου απέδειξα και μπροστά στα μάτια σου , πως δεν είμαι μόνο λόγια. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι κάνω. Screen Shot 2013-02-13 at 8.46.06 PM Στο ζωντανό παράδειγμα το οποίο παρακολουθήσατε να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας τους προηγούμενους μήνες, είδατε πως ξεκίνησα ένα site (το couplescookingclasseshq.com) κυριολεκτικά από το μηδέν και το έφτασα σήμερα να μου παράγει ένα εντελώς παθητικό εισόδημα. Πως θα το μάθω όμως ποιος πραγματικά θέλει να ασχοληθεί, ώστε να τον βοηθήσω προσωπικά χωρίς να χάσω και εγώ τον χρόνο μου; Δυστυχώς υπάρχει μόνο ένας τρόπος.

Θα βάλω ένα φίλτρο.

Είναι ένα υποτυπώδες οικονομικό φίλτρο, τελείως τυπικό σε σχέση με την υπηρεσία που θα σας προσφέρω (ώστε να μην είναι και εμπόδιο), αλλά θα με βοηθήσει να ξεχωρίσω αυτούς που θέλουν πραγματικά να δημιουργήσουν ένα παθητικό εισόδημα online.

Για ποιον είναι το PassiveWeek Personal;

Είναι για όσους θέλουν πραγματικά να ξεκινήσουν με το “παθητικό εισόδημα” online. Προσοχή! Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και χρόνος στην αρχή και θα πρέπει να είσαστε διατεθειμένοι να κάνετε ότι απαιτείται. Τι θα λάβεις από εμένα.

Μέσα από το PassiveWeek μάθαμε πως να βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά, να δημιουργούμε το site μας και πολλά πολλά άλλα. Αυτό όμως που είναι αδύνατο να δώσω μέσα από μερικά posts που προορίζονται για όλους, είναι την προσωπική μου πείρα και εμπειρία αποκλειστικά πάνω στο δικό σου θέμα. Αυτό λοιπόν που θα κάνω για λίγους από εσάς, είναι να αναλάβω προσωπικά την έρευνα για τον εντοπισμό της βασικής λέξης κλειδί για το site σας (βασισμένη πάνω στα ενδιαφέροντά σας) το οποίο όπως θα έχετε καταλάβει είναι και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στην δημιουργία παθητικού εισοδήματος. Ακόμα θα σου δώσω μια σειρά από πολλές δευτερεύουσες λέξεις κλειδιά (long tail keywords) στις οποίες θα πρέπει να στοχεύσουμε, καθώς και ένα αναλυτικό πολυσέλιδο report ειδικά γραμμένο για εσένα και μόνο με όλη την στρατηγική περιεχομένου και marketing που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Wait, there is more! Ακόμα, θα σου παρέχω 2μηνη personal υποστήριξη, λύνοντας κάθε σου απορία κατά την πορεία ανάπτυξης του πρώτου σου δικτυακού τόπου, απαντώντας σε μηνύματα αλλά και πραγματοποιώντας κλήσεις μέσω skype αν αυτό απαιτηθεί. Και φυσικά, δεκάδες μικρά μυστικά και λεπτομέρειες, που μόνο σε μια σχέση one-on-one μπορώ να αποκαλύψω! Αυτή την υπηρεσία την χρεώνω κανονικά περισσότερα από 2500 ευρώ. Ρωτήστε αν θέλετε. Αλλά εδώ θέλω να βοηθήσω, αλλά παράλληλα να δημιουργήσω και μερικά ακόμα “success stories” τα οποία θα βοηθήσουν και εμένα. Γι’ αυτό και θα παρέχω την υπηρεσία “Personal”, σε ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ από εσάς (λιγότερους από 10) με μόνο 59 ευρώ (αυτό είναι και το φίλτρο για το οποίο μίλησα παραπάνω). Το ποσό αυτό είναι απλά ένα φίλτρο-ένδειξη πως δεν θα χάσω τον χρόνο μου επιλέγοντας σε, και πως υπάρχει το σχετικό πάθος για να δημιουργήσουμε μαζί το πρώτο σας site που θα σας παράγει παθητικό εισόδημα. Άλλωστε, αν όλα γίνουν σωστά, σε λίγες έβδομες θα κερδίσεις αυτά αλλά και πολλά περισσότερα χρήματα από το νέο σου site!

Τι θέλω από εσένα. Από εσένα θα χρειαστώ μόνο 3 πράγματα για να ξεκινήσουμε! 1. Να μου στείλεις 5 τομείς ενδιαφέροντός σου, ώστε να αναζητήσω λέξεις και θεματολογίες όσο το δυνατόν κοντινότερα σε αυτά. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με κάτι που δεν σου είναι αδιάφορο (όταν αυτό φυσικά είναι δυνατό!). 2. Να έχεις την θέληση και την όρεξη να βάλετε την δουλειά και τον χρόνο που θα απαιτηθεί. 3. Να προλάβεις να κλείσεις την θέση σου στο PassiveWeek Personal (δες παρακάτω) το οποίο θα είναι ανοιχτό για πολύ λίγες ώρες ακόμα. Διαφορετικά όλα τα υπόλοιπα είναι μάταια!

Κλείσε την θέση σου ΤΩΡΑ!

Personal + 2 μήνες υποστήριξη
ΜΟΝΟ 59 ευρώ
Personal + 6 μήνες υποστήριξη
ΜΟΝΟ 99 ευρώ