Τα νέα της 2ης εβδομάδας και ένα πείραμα με το ρολόι!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όπως θα έχετε ενημερωθεί (όσοι παρακολουθείτε το live blog) είμαι πίσω στην βάση μου μετά απο σχεδόν 2 εβδομάδες. Πίσω στην Πάτρα.

Θα κάνω ένα διάλειμμα στα ταξίδια μου (άρα και τους προορισμούς μου) αλλά θα συνεχίσω να χτίζω τα sites μου με περισσότερο ζήλο.
Άλλωστε είναι πιο εύκολο όταν δεν έχεις άλλους πειρασμούς τριγύρω.

Σας το έχω πει και θα το ξαναπώ. Είναι απίστευτο συναίσθημα να ταξιδεύεις, να περνάς καλά και να κερδίζεις χρήματα ταυτόχρονα! Για μένα, είναι απλά το ιδανικό.

Ευτυχώς όσο έλειπα, δούλεψα αρκετά και είμαι just στο πρόγραμμά μου.

Νέο πείραμα – Ξύπνημα με τις κότες

6_oclick_alarmΔιάβαζα πριν περίπου 3-4 εβδομάδες για το ιδρυτή του Buffer App, Joel Gascoigne, μιας εφαρμογής που σε βοηθά να κάνεις share ότι θες, σε πολλαπλά δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι εξαιρετική. Την χρησιμοποιώ μήνες και με βοηθάει πολύ. Άλλο είναι το θέμα όμως.

Βρήκα λοιπόν τον τρόπο να μιλήσω με τον Joel, μιας και για λίγο καιρό ήταν “talk of the town” με την έννοια πως η εφαρμογή γνώριζε (και νομίζω ακόμα γνωρίζει) τρελή άνθηση. Όταν μιλήσαμε άγγιζαν τις 100.000 δολάρια το μήνα σε revenue. Wow!

Ήθελα λοιπόν να σκαλίσω λίγο το μυαλό του και να δω πως σκέφτεται.

Στην κουβέντα που είχαμε του είπα να μου περιγράψει μια τυπική του ημέρα (πάντα το ρωτάω αυτό).

Μου είπε λοιπόν πως ξυπνά κάθε μέρα στις 6. Πάει στο γυμναστήριο, κάνει τις κύριες εργασίες του σε σχέση με το Buffer, και μέχρι τις 11 έχει κάνει τα βασικά πράγματα της ημέρας.

Απίστευτο! Πραγματικά μου άρεσε πολύ η ιδέα αυτή!

Αυτό που δεν μου άρεσε, είναι το γεγονός πως κοιμάται από τις 9 με τις κότες. Αυτό δύσκολα θα το κάνω.
Είπα όμως να το δοκιμάσω. Τι έχω να χάσω; Αλλο ένα πείραμα!

Σήμερα λοιπόν είναι η τρίτη μέρα που σηκώνομαι στις 6 το πρωί. Όσοι με ξέρουν, με φωνάζουν “νυχτερίδα” ή “βρυκόλακα”, οπότε καταλαβαίνετε τι άθλος είναι αυτός για μένα. Ακόμα το παλεύω είναι η αλήθεια.

Το πρόβλημα είναι πως είναι αδύνατο να κοιμηθώ πριν τη μία το βράδυ, αλλά το προσπαθώ.

Έως τώρα, η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι σαν να ζω 2 ημέρες σε μια. Πραγματικά έχω ΑΠΕΙΡΟ χρόνο μπροστά μου.

Σήμερα το πρωί, αφού χάζεψα λίγο στο facebook και διάβασα μερικά νέα από τα blogs που παρακολουθώ, έγραψα 2 νέα άρθρα για το 3ο μου site, από 600 λέξεις το καθένα, και έκανα το ανάλογο research για το site που θα ξεκινήσω από Δευτέρα (το 4ο). Όταν κοίταξα το ρολόι ήταν 9:30!!

Είναι μαγικό! Ο χρόνος όντως διαστέλλεται!!

Από ενέργεια, κάθε μέρα και καλύτερα. Για την ώρα όμως, εκεί γύρω στις 11 το πρωί με πιάνει μια νύστα! Αλλά είναι μόνο για 20-30 λεπτά. Φαντάζομαι πως είναι λογικό μέχρι να συντονιστεί ο οργανισμός μου στο νέο ωράριο.

Για να δούμε. Θα έχει ενδιαφέρον, αν αντέξω!

ΥΠ. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει (ή το κάνει λόγω δουλειάς) ας μου αφήσει καμιά συμβουλή στα σχόλια!

Η πρόοδος με τα sites

THREEΌπως προείπα είμαι εντός χρονοδιαγράμματος. Ολοκληρώνω το 2ο και ξεκινάω από Δευτέρα το 3ο. Η αλήθεια είναι πως η όλη διαδικασία έως τώρα είναι πολύ ευχάριστη.
Μετά και το 4ο όμως site, σκέφτομαι να αρχίσω λίγο να κάνω outsourcing κάποια πράγματα.

Η διαδικασία της έρευνας για την βασική μου λέξη στην αρχή, η οποία είναι και η σημαντικότερη σε όλη την διαδικασία, είναι αρκετά χρονοβόρα. Έτσι στην πορεία, δεν θέλω να μειώσω χρόνο από αυτή την διαδικασία, επειδή θα έχω να γράψω για τα sites που έχω ήδη στήσει. Έτσι, σκέφτομαι να κάνω outsource όσο περισσότερο περιεχόμενο μπορώ.

Έχω βρει μια υπηρεσία την οποία χρησιμοποιούσα και πιο παλιά, και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.

Αναφέρομε στο TextBroker.com. Είναι λίγο τσιμπημένοι σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά, αλλά είναι σίγουρα έμπιστοι και παράγουν καλό περιεχόμενο.

Θα ξεκινήσω λοιπόν να αγοράζω περιεχόμενο από την επόμενη εβδομάδα για να κρατήσω την ποιότητα της αρχικής μου έρευνας. Φυσικά θα γράφω και εγώ ό,τι προλαβαίνω, για να διατηρήσω και το κόστος χαμηλά.

Ακόμα, σε πρώτη φάση σκέφτομαι να κρατήσω εγώ το link building. Θέλω να έχω τον πλήρη έλεγχο των links που χτίζω για να μην δημιουργήσω πολλά πολύ νωρίς και για να επιλέγω ότι κάνω. Πρέπει να φαίνεται φυσιολογική η όλη ανάπτυξη.

Η πλάκα είναι πως ήδη από το site #1 είχα 3 πωλήσεις την τελευταία εβδομάδα. Το θεωρώ όμως εντελώς τυχαίο γεγονός, γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν και το site είναι απλά indexed στην Google χωρίς καμία ιδιαίτερη θέση σας SERPs.

Υπό κανονικές συνθήκες, αναμένω τις πρώτες πωλήσεις μου, μετά τους 2 πρώτους μήνες (για τα πρώτα sites). Θα δούμε πως θα πάει όμως.

thank-you-post-itΓενικά είμαι ενθουσιασμένος με το όλο “Project 10”, και μου αρέσει πολύ που είσαστε και εσείς το ίδιο ενθουσιασμένοι.

Τα μηνύματα που μου στέλνετε με βοηθούν πολύ να μένω στο στόχο και οι προσκλήσεις σας για να σας επισκεφτώ πραγματικά με συγκινούν.

Να είσαστε όλοι καλά, πραγματικά.

Θα σας ενημερώνω για κάθε μου βήμα και θα μάθουμε πολλά μέσα απο όλα αυτά!

Προχωράμε κανονικά λοιπόν.

Εβδομάδα νούμερο 3 εν’ όψη!

Σχόλια

comments