ΞΕΚΙΝΑΜΕ και παίρνω 3 από εσάς μαζί μου!

Το παρακάτω κείμενο στάλθηκε ως email στην λίστα μου, στις 29/10. Να ένας ακόμα λόγος να γραφτείς. Τα μαθαίνεις όλα πρώτος 😉

 

THE PASSIVEWEEK PROJECT – ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

 

Όπως σας είχα πει λοιπόν και σε προηγούμενο μήνυμα μου, σκέφτηκα να σας παρουσιάσω βήμα – βήμα ένα πραγματικό παράδειγμα παθητικού εισοδήματος.

Να ξεκινήσω δηλαδή τη δημιουργία ενός νέου, ολοκαίνουργιου site και να σας πάρω μαζί έως και την ημέρα που θα κερδίσω χρήματα από αυτό.

Περισσότεροι από 120 από εσάς αποκρίθηκαν στο ερώτημα μου (αν θα ήταν καλή ιδέα κάτι τέτοιο) και το αποτέλεσμα ήταν καθηλωτικό. Όλοι είπατε ΝΑΙ!

AND SO, IT BEGINGS…

Από Δευτέρα λοιπόν, 5 Νοεμβρίου, ξεκινάμε την πράξη.

Εννοείται πως όποιος από εσάς θέλει, μπορεί να ξεκινήσει μαζί μου, να κάνει ό,τι κάνω και στο τέλος να έχει το πρώτο του site και αν όλα πάνε καλά να κερδίζει τα πρώτα του χρήματα online. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, για να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και να προχωράμε σταθερά.

Σκέφτηκα όμως να το κάνω ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Θέλω τρεις (3) από εσάς να μπείτε και επίσημα στο νέο αυτό project μαζί μου.

Να ξεκινήσετε (και δημόσια) μαζί μου δηλαδή και να μεταφέρετε την εμπειρία σας κάθε εβδομάδα όπως θα κάνω και εγώ.

Έτσι θα έχουμε πολλαπλά αποτελέσματα αλλά και θα πάρουμε πολλαπλά μαθήματα.

Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να μπει σε αυτή την διαδικασία και πιστεύει όμως πως μπορεί να είναι τυπικός, θέλω να μου στείλει ένα μήνυμα (κλικ) με τον λόγο που θέλει να συμμετάσχει (Θέλω να μου πεις ουσιαστικά, ποια είναι η έως τώρα εμπειρία σου στο χώρο και γιατί να επιλέξω εσένα).

Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνω την επιλογή και θα δημοσιοποιήσω τους 3 συνοδοιπόρους μου σε όλο αυτό.

Όποιος επιλεγεί θα έχει τα εξής προνόμια.

1.       Θα έχει προσωπική επικοινωνία και καθοδήγηση από εμένα σε όλη την πορεία. Έτσι θα μπορώ να τον κατευθύνω προσωπικά και να λύνω τυχών απορίες.

2.       Θα έχει κίνητρο να προχωρήσει. Ο κόσμος θα παρακολουθεί και αυτό είναι μεγάλη ευθύνη αλλά και δύναμη.

3.       Θα μπορέσει να επικοινωνήσει με το κοινό του PassiveWeek σχετικά με την εμπειρία του και να δικτυωθεί με άλλα άτομα.

Αλλά και υποχρεώσεις

1.       Θα πρέπει να είναι σε θέση να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του (ή έστω ένα nickname) και να δεσμευτεί πως θα ακολουθήσει όλη την διαδικασία έως το τέλος. Θα πρέπει να συμμετάσχει με μεγάλη διαφάνεια σε όλα τα βήματα του project. Δεν θα έχουμε μυστικά από τον κόσμο, αλλιώς χάνεται όλη η ουσία του εγχειρήματος.

2.       Κάθε εβδομάδα (ή κάθε 10 μέρες κάποιες φορές) θα πρέπει να γράφει ένα μικρό κείμενο μέσα από το οποίο θα ενημερώνει το κοινό του PW για την πρόοδο και τα προβλήματα που συνάντησε.

3.       Θα πρέπει να επενδύσει ένα μικρό ποσό (περίπου 50 ευρώ) για αγορά ενός domain (πχ. mydomain.com) και hosting (φιλοξενία) για 12 μήνες (θα σας δείξω βήμα-βήμα το πως) για να φιλοξενήσει το site του (εκτός φυσικά αν διαθέτει κάτι από αυτά). Είναι τα ελάχιστα αλλά απαραίτητα για να ξεκινήσουμε.

4.       Γενικά να είναι τυπικός. Είναι κρίμα να πάρει κάποιος την θέση κάποιου άλλου, που το ήθελε πραγματικά πολύ και στην πορεία να τα παρατήσει.

5.       Να ξέρει Αγγλικά (επίπεδο Lower) γιατί θα στοχεύσουμε στην παγκόσμια αγορά. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα ιδιαίτερο, αλλά να μπορεί να γράψει μερικά βασικά πράγματα.

Γενικά να σας πω και πάλι, πως πρόκειται για μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Μπορεί να έχουμε αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες αλλά μπορεί και σε 12.

Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε με πάθος, να δημιουργήσουμε το πρώτο μας online property, να λύσουμε εκατοντάδες απορίες, να γκρεμίσουμε μύθους και να βγάλουμε το πρώτο μας ευρώ online έως τα Χριστούγεννα.

Θα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας!

Περιμένω τα μηνύματα σας και από Δευτέρα.. Ξεκινάμε πραγματικά!

Keep it passive,

Γιώργος

Υπ. Αν πιστεύετε πως έχετε φίλους που θα τους ενδιέφερε να παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν στο project, ενημερώστε τους να γραφτούν στη λίστα ΤΩΡΑ. Οι μέρες είναι λίγες.

Υπ 2. Δεν επιλεγώ ΠΟΤΕ με φιλικά κριτήρια. Just to let you know..

Σχόλια

comments